Vakantieperiode DivaCats

  • 27 mei t/m 5 juli
  • 11 t/m 19 augustus
  • 23 september t/m 10 oktober

Ik zal in die periode niet beschikbaar zijn om uw kat(ten) te trimmen. Uiteraard kunt u voor het maken van een afspraak gewoon een mail sturen.

DivaCats staat voor het beste voor uw kat. Trimmen en verzorging zonder narcose is wat we doen.

 

Wat mij opviel toen ik bij de dierenarts werkte is dat er veel katten onder narcose moesten om de klitten of vervilte vacht eruit te scheren. Klitten of een vervilte vacht kunnen zeer pijnlijk zijn voor de kat, maar een narcose is altijd een risico. Omdat kattentrimmen daarnaast ook nog andere voordelen met zich mee brengt, ben ik mij gaan specialiseren in kattentrimmen zonder narcose.

 

Ik heb onder andere de kattentrim-opleiding en de opleiding "trimmen zonder narcose” aan de Martin Gaus Academie te Lelystad gevolgd. Samen met mijn achtergrond als Paraveterinair dierenarts-assistente met grote voorliefde voor katten en mijn ruime kattentrim-ervaring is Diva Cats dan ook de juiste keuze voor de perrrrfecte verzorging van uw kat. 

 

Ik kom bij de mensen thuis om u kat te trimmen, hierbij neem ik alle benodigde spullen mee en kan de kat in zijn eigen omgeving getrimd worden.

 

Ik ben lid van de VVTN (Vereniging Voor Trimmend Nederland)

Copyright © 2024 Diva Cats. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.